fbpx

Training Golf op Karakter

Teambuilding gecombineerd met groei en ontwikkeling

De Karakter Faculteit, Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben samen een uniek programma ontwikkeld waarin teambuilding gecombineerd wordt met groei en ontwikkeling. Een Uniek Teamuitje.

In het kort:

Jan Busscher
Jan Busscher
Van der Lans & Busscher B.V. Staatsievervoer
Read More
“Tijdens de training, geleid door echte golfprofessionals en trainers, hebben we op een ontspannen manier tips en uitleg gekregen over de verschillende karakters binnen een groep. Hierdoor leer je beter inspelen op bepaalde situaties en bepaalde gedragspatronen. Daar heb je op de werkvloer echt wat aan.”
Edwin Wennekers
Konings & Meeuwissen Accountants en Adviseurs
Read More
“Bewustwording van mezelf maar ook inzicht in anderen en dat door een leuke en sportieve golftraining”
Edward van Druten
Baker Tilly Berk Accountants en belastingadviseurs
Read More
“Samen met een mede-ondernemer heb ik de training Golf op Karakter gevolgd. Erg interessant om vanuit karakterstructuren gedragingen te herkennen bij klanten en collega’s. Bovendien is het ook zeer bruikbaar in je privé-situatie. Het was zeker ook leerzaam om mijn eigen karakter te leren (her)kennen. Misschien is dat nog wel het belangrijkste. Waarom doe je dingen op een bepaalde manier?”
Previous
Next

Nog plaats voor:

0
Groepen

Combineer teambuilding, groei en ontwikkeling met Golf Op Karakter 🏌️‍♂️

Ja, geef mij alle informatie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Als je weet wat je karakter is, wordt het veel makkelijker om te achterhalen waarom je doet wat je doet. En dat is cruciaal als je aan jezelf of je organisatie wil werken.

Geef mij meer informatie

Wij ❤ jouw privacy